Paul Mattheeuwse

"Samen ’thuis is voor mij een uitgestoken hand"

 

27 januari 2020

Sociale verlichting is van ons allemaal

Met sociale verlichting bedoel ik verlichting die ertoe bijdraagt dat je je veilig voelt in je eigen leefomgeving. Denk aan algemene verlichting in een centrale hal, noodtrappenhuis en  brandgang. Helemaal in deze donkere dagen is goed werkende verlichting belangrijk. Lampen die branden en ruimtes die goed verlicht zijn brengen een betere sfeer en prettiger gevoel. Samen met andere bewoners en ’thuis kunt u daarvoor zorgen. 

Als een lamp in uw omgeving niet brand, wacht dan niet tot een andere bewoner dit meldt, maar geef het zelf tijdig door aan ’thuis. Wij zorgen ervoor dat de verlichting gerepareerd wordt. Zo zorgen we samen voor een prettig en veilig gevoel.

Daarnaast zijn we bij ’thuis de laatste jaren bezig met verduurzaming. Dat betekent dat we de dingen doen die beter zijn voor het milieu.  Zo ook bij het vervangen van verlichting. We plaatsen bij onderhoudsprojecten steeds vaker ledlampen in de algemene ruimtes.  Deze lampen zijn beter voor het milieu en voor uw portemonnee.

Tip: Ook kunt u in uw eigen woning besparen op de kosten voor stroom door gewone lampen te vervangen door ledlampen. Deze lampen zijn wel wat duurder, maar ze gaan langer mee en ze gebruiken veel minder stroom.