Onderhoud badkamer, keuken en toilet Woensel West Eindhoven

In oktober 2021 start ’thuis met het groot onderhoud bij 208 woningen in Woensel West. Het gaat om de woningen aan de Buijs Ballotstraat, Newtonstraat, Ohmstraat, Lorentzstraat, Fultonplein, Kamerlingh Onnestraat, Minckelerstraat, Faradaystraat. 

Aannemer Casper de Haan voert het werk namens ’thuis uit. Dat gebeurt in een zogenoemde ‘ketensamenwerking’. ’thuis en Casper de Haan werken in de uitvoering samen in één projectteam. Door beter samen te werken kan tijd bespaard worden en heeft u minder overlast.

Werkzaamheden

We vernieuwen de badkamers en toiletten die ouder zijn dan 15 jaar, en de keukens die ouder zijn dan 10 jaar. Is de ruimte jonger maar wilt u deze toch laten vernieuwen, dan kan u contact opnemen met de uitvoerder of bewonersbegeleider van Caspar de Haan. U vindt de contactgegevens in het bewonersboekje.

We kijken de meterkasten na en als het nodig is passen we deze aan. Ook reinigen we de mechanische ventilatie systemen.

Planning

Het voornemen is om in het 4e kwartaal van 2021 te starten met het groot onderhoud. In de zomer van 2022 ronden we de werkzaamheden naar alle waarschijnlijkheid af.

Startgesprekken

De project sociaal beheerder van ‘thuis komt bij alle bewoners langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zij neemt het plan op hoofdlijnen door met de bewoners en maakt een afspraak voor een technische opname.

Inloopspreekuur

Iedere maandag van 13:30 tot 15:00 uur kunt u bij ons terecht op het inloopspreekuur aan de Buijs Ballotstraat 27 (tenzij anders aangegeven).

Meer informatie

Op deze pagina kunt u het bewonersboekje, nieuwsbrieven en overige belangrijke informatie terugvinden. Heeft u toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.