Ambachtslaan, Veldhoven

56 appartementen voor huurders met een groen hart!
Op de hoek van de Ambachtslaan/Klokkenmaker bouwt ’thuis 56 nieuwe duurzame appartementen. We zijn blij dat we met deze nieuwbouw meer bewoners een duurzaam en comfortabel thuis kunnen bieden. 

Het nieuwe gebouw krijgt een houten draagconstructie
De toepassing van hout levert een grote winst op voor ons milieu. Op de foto's ziet u wat voorbeelden van houten constructies. Dit zijn slechts voorbeelden, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het gebouw bestaat uit appartementen met één of twee slaapkamers. De gebruiksoppervlakte varieert van ongeveer 55 m² tot 70 m². Deze sociale huurappartementen passen zeker bij huurders waarvoor duurzaam wonen en leven belangrijk is. Huurders die graag hun steentje bijdragen aan een goed milieu. En met respect omgaan met het groen in hun omgeving.

Een lage energierekening
Het gebouw is energieneutraal. Dat betekent dat het gebouw zo goed is geïsoleerd dat er nog maar weinig warmte nodig is om het aangenaam te maken. De energie die hiervoor nodig is wordt gedeeltelijk met zonnepanelen opgewekt. Besparing op het energieverbruik zorgt voor lagere woonlasten.

De huurprijzen 
Deze liggen onder de huurtoeslaggrens. Dat betekent dat u afhankelijk van uw inkomen, in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag.  

  • Appartement met 1 slaapkamer:
    • Kale huur: €600
    • Servicekosten: €59,68
  • Appartement met 2 slaapkamers:
    • Kale huur: €645
    • Servicekosten: €59,68

Groen maakt gelukkiger
We bouwen duurzaam omdat we geloven dat een gezonde en groene omgeving mensen gelukkiger maakt. We kiezen voor materialen en producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Ook krijgt het nieuwe gebouw groene gevels. Dit zorgt voor meer natuurvariatie.

Heeft u interesse in een woning in dit project?
Meldt u zich aan als belangstellende door te klikken op de groene button 'Meld u aan'. U vindt de button rechtsboven op deze pagina. We houden u dan op de hoogte van het project. We e-mailen u ook wanneer de toewijzing start en de woningen op Wooniezie.nl worden geadverteerd. 

Zorg dat u zich inschrijft als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u hier gratis doen.