Ambachtslaan, Veldhoven

Op de hoek van de Ambachtslaan/Klokkenmaker bouwt ’thuis 56 nieuwe duurzame appartementen. De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers. Het gebouw heeft een houten draagconstructie. Deze huurappartementen zijn zeer geschikt voor mensen waar duurzaam wonen en leven belangrijk is.  

Ligging 
Het gebouw is centraal gelegen. Zo is het op loopafstand van de supermarkt en nabij het Citycentrum van Veldhoven. 

Duurzaam gebouw 
We bouwen duurzaam omdat we geloven dat een gezonde en groene omgeving mensen gelukkiger maakt. We kiezen voor materialen en producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Het gebouw heeft een houten draagconstructie, op de foto's zijn voorbeelden te zien. Deze huurappartementen passen zeker bij huurders waarvoor duurzaam wonen en leven belangrijk is. Huurders die graag hun steentje bijdragen aan een goed milieu. Ook is het gebouw energieneutraal. Dat betekent dat het gebouw zo goed is geïsoleerd dat er nog maar weinig warmte nodig is om het aangenaam te maken. De energie die hiervoor nodig is wordt gedeeltelijk met zonnepanelen opgewekt. Ook krijgt het gebouw groene gevels.

De woningen
Het gebouw bestaat uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers. De gebruiksoppervlakten variëren van ongeveer 55 m² tot 70 m².

De huurprijzen en servicekosten
Huurtoeslag is mogelijk, afhankelijk van uw inkomen. 

Appartement met 1 slaapkamer

Kale huur              € 605,00

Servicekosten      €   59,68   *

Totaal                    € 664,68

Appartement met 2 slaapkamers

Kale huur              € 650,00

Servicekosten      €   59,68   *

Totaal                    € 709,68

* De servicekosten van de appartementen op de begane grond zijn € 30,00 minder omdat hier geen gebruik wordt gemaakt van de liften.

Planning
De sloop van het oude gebouw is in april 2022 begonnen. Vanaf februari 2023 is gestart met de nieuwbouw. Benieuwd naar de voortgang van de bouw? We hebben een filmpje gemaakt, genaamd Timelapse Ambachtslaan, van maart 2023 t/m september 2023 van de voortgang. Deze vindt u op deze pagina. Als alles volgens planning verloopt, wordt het gebouw in juli 2024 opgeleverd. 

De advertenties hebben op Wooniezie gestaan. Reageren op deze appartementen kan niet meer.