Ambachtslaan, Veldhoven

56 appartementen voor huurders die duurzaam willen wonen en leven

Op de hoek van de Ambachtslaan/Klokkenmaker bouwt ’thuis een gebouw met 56 appartementen.

Het gebouw krijgt een houten draagconstructie. Dit doen we omdat toepassing van hout een grote winst oplevert voor ons milieu. Ook komen er groene gevels. Dit zorgt voor meer biodiversiteit en een betere wateropvang.

Om de omgeving zo groen mogelijk te houden, komen er op het parkeerterrein ook deelauto's.

Het gebouw bestaat uit twee- en driekamer appartementen voor huurders die duurzaam willen wonen en leven. De oppervlakte varieert van ongeveer 53 m2 tot 68 m2. 

Huurprijzen per maand

nog niet bekend 

Planning

Sloop bouw: medio 2022
Oplevering: medio 2023

Duurzaam wonen en leven

Van huurders die reageren op een appartement in dit gebouw wordt verwacht dat zij duurzaam willen wonen en leven. Dit betekent bijvoorbeeld dat bewoners zoveel mogelijk gebruik maken van de deelauto's en het openbaar vervoer. Dat bewoners vaker de (elektrische) fiets pakken en dat zij respectvol omgaan met het groen in de omgeving rondom en aan het gebouw.

Een lage energierekening

Het gebouw is energieneutraal. Dat betekent dat het gebouw zo goed is geïsoleerd dat er nog maar weinig warmte nodig is om het aangenaam te maken. De energie die hiervoor nodig is, wordt met zonnepanelen opgewekt. Voor deze zonnepanelen betaalt u servicekosten.

Woonstichting ’thuis werkt aan een duurzame samenleving 

Dat doen we omdat we geloven dat een gezonde en groene omgeving mensen gelukkiger maakt. We kiezen voor materialen en producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Ook willen we door besparing van het energieverbruik de woonlasten voor onze huurders zo laag mogelijk houden. Woonstichting ’thuis heeft als toekomstdoel op het gebied van duurzaamheid dat al onze woningen in 2050 helemaal CO2-neutraal zijn. Het gebouw dat we aan de Ambachtslaan gaan bouwen heeft dit allemaal.

Heb je interesse in een woning in dit project?

Meld je aan als belangstellende door te klikken op de groene button 'Meld u aan'. Je vindt de button rechtsboven op deze pagina. Je wordt dan automatisch op de hoogte gebracht wanneer de verhuur start en woningen op Wooniezie.nl worden gepubliceerd.

Let op: door je aan te melden om op de hoogte te blijven, sta je NIET ingeschreven voor een woning van dit of een ander project. Daarvoor moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Wooniezie.nl. Ben je nog niet ingeschreven als woningzoekende? Je kunt dat hier (gratis) doen.