Kortenaerstraat, Eindhoven

Aan de Kortenaerstraat in Eindhoven wordt een appartementengebouw gebouwd met daarin 10 2-kamerappartementen.  Deze appartementen realiseert ’thuis om tegemoet te komen aan de grote vraag naar kleinere, betaalbare woningen in Eindhoven. Deze appartementen zijn bedoeld voor één- en 2-persoonshuishoudens.

Dit gebouw ligt aan de rand van het nieuwbouwproject Wonen met Spice. De appartementen worden niet zoals alle andere woningen en appartementen in de wijk aangesloten op een collectieve WKO-installatie. Wel worden de appartementen net als de hele wijk gasloos. Dit betekent dat de bewoners elektrisch koken. Ook de verwarming is elektrisch. 

Zonnepalen voor elektriciteit 
Op het appartementengebouw komen zonnepanelen. Hiermee wordt elektriciteit opgewekt. 

Afmeting / indeling
De appartementen hebben en afmeting van ± 45 m2 en hebben 1 slaapkamer. Er is een gezamenlijke fietsenberging in het gebouw. 

Huur
De huurprijs is € 510,- per maand. De servicekosten zijn ongeveer € 22,50 per maand

Deze appartementen zijn opgeleverd en verhuurd 
Daarom is het interesseformulier op Wooniezie gesloten.  

Let op: Met het invullen van een interesseformulier sta je NIET ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet je als woningzoekende ingeschreven staan bij Wooniezie. Ben je nog niet ingeschreven? Dat kun je hier (gratis) doen.