Room Eleven - Waterrijk, Eindhoven

’thuis breidt haar woningbezit uit in Waterrijk (Room Eleven), Eindhoven (Meerhoven).

Meerhoven is een wijk aan de rand van Eindhoven. De wijk bestaat uit vijf buurten, ieder met haar specifieke kenmerken. Het park Meerland vormt het groene hart van de wijk. Waterrijk is een van de buurten. In deze buurt vind je stedelijke woonhoven* en brede lanen, waterpartijen en boomgaarden. Dit deelplan met 33 appartementen en 14 woningen heet Room Eleven.   

Voldoen aan grote behoefte
Met het toevoegen van deze appartementen en woningen aan haar bezit komt ’thuis tegemoet aan de grote behoefte aan extra betaalbare huurappartementen en
-woningen.

Appartementen
De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 50 m2 tot 60 m2. Ze zijn bestemd voor één- en tweepersoons huishoudens. De planning is worden de appartementen in april 2020 opgeleverd (en verhuurd). Onder voorbehoud wordt de kale huurprijs € 510,-. De servicekosten zijn nog niet bekend. 

Woningen
De 14 woningen hebben 3 slaapkamers en zijn geschikt voor gezinnen. De woningen zijn duurzaam en gasloos. Als alles volgens planning verloopt worden 12 eengezinswoningen in december '19 opgeleverd (en verhuurd). 2 woningen worden in maart 2020 opgeleverd. Onder voorbehoud wordt de kale huurprijs € 720,- per maand. Hierbij komen nog € 3,- servicekosten. 

Planning
Als alles volgens planning verloopt worden 12 nieuwe woningen in december 2019 opgeleverd. In maart worden 2 woningen opgeleverd en in april 2020 de appartementen.

De nieuwe woningen worden duurzaam en gasloos
Voor warmwater en het verwarmen van de woning worden ze aangesloten op stadverwarming. Met deze gasloze nieuwbouw draagt ’thuis een steentje bij aan een schonere wereld.

Deelplan Room Eleven
Waterrijk is een gedeelte van Meerhoven. Het deelplan Room Eleven is ontworpen door architect Marlies Zuidam van Faam Architects. De woningen en appartementen zijn gesitueerd rondom een groot groen park in het hart van het plan. De architectuur is helder, licht van kleur, mooi gedetailleerd met accenten in de gevels.

*Woonhoven zijn woningen die rondom een plein of binnenterrein of binnentuin zijn gebouwd. 

Deze woningen en appartementen heeft ’thuis gekocht van BPD Ontwikkeling B.V.

Het interesseformulier van dit project is gesloten
Binnenkort start de verhuur van dit project, daarom is het interesseformulier op Wooniezie gesloten. Bij start verhuur worden de studio's gepubliceerd bij het actueel aanbod op Wooniezie.nl.

Met het invullen van een interesseformulier staat u NIET ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende ingeschreven staan in Wooniezie. Bent u nog niet ingeschreven? Dat kunt u hier (gratis) doen.  

Beschikbaar komende huurwoningen worden gepubliceerd bij het actueel aanbod op Wooniezie.nl.