Alle kleine beetjes helpen

De buurtbeheerder aan het woord

Gelukkig zijn de echt koude dagen (voor even) voorbij. Met de huidige gas- en stroomprijzen voelen we dat allemaal in onze portemonnee. Dat geldt ook voor u, onze huurder. ’thuis  probeert op allerlei manieren met u mee te denken. In de toekomst zal het hopelijk makkelijker worden om onze huurders te helpen met energiebesparing. Daar zijn we heel erg druk mee bezig.

Voor nu kunt u zelf ook al kleine dingen doen. En alle kleine beetjes helpen natuurlijk. Denk aan koken met het deksel op de pan, energiebesparende lampen gebruiken en zo kort mogelijk douchen. En wat voor ons het leven zuiniger maakt is ook nog eens goed voor ons milieu.

We kunnen ons voorstellen dat u wel wat hulp kunt gebruiken met het maken van die energiezuinige keuzes. In Best is het gelukkig mogelijk om samen met een energiecoach van LEVBest eens goed door uw woning te lopen en samen te kijken waar en hoe u kunt besparen. De energiecoach kan tips en advies op maat geven. Vaak kunt u die tips meteen toepassen. U begint dus meteen met bezuinigen. Op de website van Levbest vindt u alle informatie: www.levbest.nl/energiecoach.

Uw buurtbeheerder Paul Mattheeuwse