De start van de bouw aan de Antony Moddermanstraat is goed gevierd

Op donderdag 7 september  was het zover. Samen met omwonenden, terugkeerders en andere betrokken partijen vierden we in ’t Ven de start van de bouw aan de Antony Moddermanstraat. We mochten gebruik maken van de buitenruimte bij Buurthuis ’t Struikske, op het gras, onder de bomen. Dat was aangenaam koel op deze warme dag.

Er waren veel mensen aanwezig die genoten van een verfrissend drankje, een vegetarisch worstenbroodje of een lekker ijsje. We trapten af met wat toespraken van de gemeente, Heijmans en ’thuis. Zij vertelden over de bijzondere, integrale samenwerking bij dit project. Over de 88 duurzame bio-based woningen die hier gebouwd worden en over de groene woonomgeving met onder andere wadi’s. Deze groene inrichting helpt bij de strijd tegen hittestress en wateroverlast en zorgt ervoor dat bewoners prettig kunnen wonen.

Daarna overhandigden we 3 circulaire bankjes aan Buurthuis ’t Struikske voor de bewoners in de wijk. En tot slot kon men de bouwplaats bezoeken waar de eerste woningen al te zien waren.

We kijken tevreden terug op een feestelijke, goede start bouw van de 88 woningen in de Antony Moddermanstraat.