Een nieuw gezicht in de buurt

David Hearn werkt al bijna 12 jaar als buurtbeheerder bij ’thuis. Een aantal dagen per week is hij te vinden in Waalre. Hij is de ‘ogen en oren’ van ’thuis. Hij werkt samen met lokale organisaties aan een leefbare buurt die schoon, heel en veilig is.

Sinds kort heeft David hulp van Fabian. Fabian is een jongen met een verstandelijke beperking en woont bij Severinus. Elke donderdagmiddag gaat hij met samen met David de wijk in voor kleine klusjes. Ook helpen ze huurders die sommige klusjes niet meer zelf kunnen doen. Zo hebben ze al een schotel op een woning verwijderd, naamplaatsjes vervangen en een tuin netjes gemaakt. Maar ook hebben ze bij huurders waar tijdens de storm de schutting kapot was gewaaid, de schutting gemaakt en weer recht gezet.

David: “Ik vind het super om elke week met Fabian op pad te gaan. Leuk om te zien hoeveel plezier hij in zijn werk heeft. Dit geeft mij echt voldoening. Dit is voor mij ‘samen ’thuis’’’.

Heeft u ook een klusje dat u niet meer zelf kunt uitvoeren? Of een leuk idee om de leefbaarheid in de buurt te verbeteren? Spreek de heren gerust aan als u ze tegenkomt.