Een woning kopen van ’thuis

Wist u dat ’thuis niet alleen woningen verhuurt? Wij verkopen ook ieder jaar een aantal woningen. Een deel van deze woningen verkopen we met een lagere koopprijs (Koopgarant) of met een uitgestelde betaling (Kopen naar Wens). Zo bieden we mensen met een laag of midden inkomen ook de mogelijkheid om een woning te kopen.
Aan de verkoop via Koopgarant of Kopen naar Wens hangen bepaalde voorwaarden.

Heeft u interesse in een koopwoning van ’thuis? Kijk dan voor het actuele aanbod op Wooniezie.nl. We bieden hier onze beschikbare koopwoningen aan via loting, dus iedereen maakt kans. Op een aantal geselecteerde woningen krijgen huurders van ’thuis voorrang. Let hiervoor goed op de advertentieteksten. Om te kunnen reageren op deze koopwoningen moet u staan ingeschreven op Wooniezie. Staat u nog niet ingeschreven? Ga dan direct naar Wooniezie.nl/inschrijven.

We verkopen ook een deel van onze woningen zonder voorwaarden, dat heet marktconform. Deze woningen adverteren we ook op Wooniezie, maar verkopen we via Funda. Hiervoor heeft u geen inschrijving op Wooniezie nodig.

Bent u huurder van ’thuis en zou u graag een woning kopen? Misschien kunt u wel uw eigen huurwoning kopen. Informeer hiernaar bij afdeling Verkoop. Zij kunnen u vertellen of uw woning een verkoopbestemming heeft.

Wilt u meer weten over het kopen van een woning? Bekijk dan het filmpje Een woning kopen bij ’thuis.