Langer Thuis Wijzer

Voor al uw vragen over welzijn, wonen en zorg in Veldhoven

Zelfstandig thuis blijven wonen, dat willen de meeste ouderen wel. En het is natuurlijk superfijn, zolang dit op een prettige en veilige manier kan. Maar heeft u extra zorg of hulp nodig? Dan zijn er veel mogelijkheden en regelingen. Het kan best lastig zijn om de juiste weg te vinden. Langer Thuis Wijzer helpt u graag.  

5 organisaties onder één dak 

Langer Thuis Wijzer is een samenwerking tussen Gemeente Veldhoven, Ouderenzorgorganisatie Oktober, SWOVE en (namens SeniorenPunt) woningcorporaties Wooninc. en ’thuis. Samen hebben we veel kennis in huis om u langer prettig en veilig zelfstandig te laten wonen. U kunt uw wensen en behoeften bespreken. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hulp en het aanvragen van een zorgindicatie? Bent u benieuwd naar de seniorenwoningen in Veldhoven en of u daarvoor in aanmerking komt? Of heeft een andere vraag over welzijn, wonen en zorg? Wij helpen u graag. En weten we het antwoord op uw vraag niet? Dan denken we natuurlijk mee hoe we u toch verder kunnen helpen. 

Stap gerust eens binnen  

U vindt ons op maandagochtend (9.00 - 12.00 uur) en dinsdagmiddag (13.00 - 16.00 uur) in Veldwijzer, Sterrenlaan 15 in Veldhoven. 

Meer informatie vindt u op de website van Langer Thuis Wijzer.