Nieuwbouw in Veldhoven

’thuis is hele mooie dingen aan het doen in Veldhoven! En dat is hard nodig. Het tekort aan sociale huurwoningen is ook in Veldhoven groot.

Zo starten we deze maand met de bouw van een bijzonder nieuwbouwproject in Veldhoven. Aan de Ambachtslaan, in ’t Look, bouwen we 56 bijna energieneutrale houtskelet appartementen. Uniek in zijn soort! Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten want we zullen daar regelmatig verslag doen van dit project.

In de wijk Zilverackers nadert het einde van de bouw van 50 WoonST woningen in de Nieuwe Erven. Deze 50 duurzame eengezinswoningen hopen we begin maart al te kunnen opleveren.

In oktober 2022 zijn we ook nog eens gestart met de bouw van 33 Nul-op-de-Meter eengezinswoningen. Deze woningen liggen ook in de groeiende wijk Zilverackers. Dit project, Bosakker, is natuurlijk op de toekomst voorbereid: zonnepanelen, gasloos en duurzaam. Wonen in het groen maar wel dichtbij scholen en winkels! Oplevering vindt plaats in het najaar van dit jaar. 

Bij sommige van deze projecten kan het zijn dat er voorrang is voor huurders van ’thuis die een andere woning van ’thuis achterlaten. Dit doen we om de doorstroom naar een meer passende woning te stimuleren.