Nieuwe buurtbeheerder Maikel stelt zich voor

De buurtbeheerder aan het woord

In oktober vorig jaar is hij gestart: onze nieuwe buurtbeheerder in Veldhoven, Maikel van Breugel. Maikel, 40 lentes jong, speelt een echte thuiswedstrijd, hij woont zelf in Veldhoven en zal o.a. de wijken Cobbeek en Meerhoven onder zijn hoede nemen.

Hoe Maikel bij ’thuis kwam is een mooi verhaal. Buurtbeheerders Tinus, James en David werkten al vaak samen met Maikel toen hij nog rayonmanager was bij Hectas Schoonmaak. “Buurtbeheerder bij ’thuis, dat lijkt me wel wat", dacht Maikel. "Ik krijg dan in ieder geval hele gezellige collega’s.” Toen er een vacature als buurtbeheerder in Veldhoven vrijkwam wist hij meteen dat hij wilde solliciteren.

Maikel is uw aanspreekpunt in de wijk. Waar houdt hij zich onder andere mee bezig? “Ik zorg ervoor dat de woongebouwen en wijk schoon en veilig zijn. Huurders kunnen me dus benaderen als er ergens iets kapot is of vervuild. Ook kunnen mensen mij opzoeken als ze ergens overlast van ervaren. Eigenlijk mogen ze mij over alles aanspreken”, zegt Maikel. "Ik zal dan elke keer bekijken of de bewoner het zelf kan regelen met ’thuis. Als er hulp nodig is spring ik natuurlijk bij.”

En misschien is hij ook wel een handige klusser? “Nou nee, niet echt haha. Ik heb ooit een kabel moeten doortrekken van de ene naar de andere kamer. Het gat in de muur was zo groot dat ik er zelf doorheen paste!” Dat laten we dan maar graag aan de expert over.

Maikel, welkom bij ’thuis en heel veel werkplezier! Ziet u Maikel lopen in de wijk? Spreek hem gerust aan, hij kijkt ernaar uit om u te leren kennen.