Op weg naar een duurzame wijk in Cobbeek

’thuis timmert ook dit jaar weer aan de weg. We zijn steeds in de weer om de kwaliteit en het comfort van uw woning te verbeteren. Daarnaast ligt er ook een grote opgave om de woonlasten en de CO2-uitstoot te beperken.

In Cobbeek startten we enkele jaren terug al om hier een duurzame wijk van te maken. In Noordwest hebben we al 153 huurwoningen opgeknapt. Op dit moment zijn we druk bezig met de 2e fase: het groot onderhoud aan 134 huurwoningen in Cobbeek-Noordoost. Na de werkzaamheden bieden de woningen meer comfort maar ze zijn ook energiezuiniger. Door energiebesparende werkzaamheden hebben de woningen straks gemiddeld energielabel A. Dat betekent dat huurders ook gaan besparen op de energierekening. En dat is natuurlijk mooi meegenomen, dus tel uit uw winst.

Bij ’thuis staat de klant centraal, ook bij de uitvoering van onderhoudsprojecten. We betrekken huurders bij de voorbereiding van het groot onderhoud. ’thuis werkt in deze projecten samen met vaste ketenpartners. Bij ketensamenwerking zitten alle partijen, vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid, vanaf het begin aan tafel. We werken als het ware als 1 organisatie met dezelfde uitdaging. Hiermee bereiken we hogere kwaliteit, kortere doorlooptijd en lagere kosten. En daarmee een hogere klanttevredenheid.