Opnieuw is ’thuis uitgeroepen tot beste werkgever

’thuis ontvangt keurmerk World-class Workplace 2022 en is voor de derde keer de winnaar van de categorie woningcorporaties!
We zijn heel trots! Want voor de derde keer op rij is ’thuis uitgeroepen tot beste werkgever. Ook in 2018 en 2020 kregen we van onderzoeksbureau Effectory de titel Beste Werkgever. Het keurmerk en de winnaar is gebaseerd op de uitslagen van een gevalideerd en vergelijkbaar medewerkers tevredenheidsonderzoek. De scores van medewerkers zelf leverden ons deze prachtige eretitel op. Onderdeel van deze meting is ook de eNPS-score. Deze score geeft inzicht in de mate waarin medewerkers hun organisatie aanbevelen. Dit op een schaal van -100 tot +100. ’thuis scoorde hierop +51,2 terwijl het gemiddeld +8,2 is. (uitleg eNPS).

Het keurmerk wordt inmiddels wereldwijd gebruikt en daarom is de naam veranderd naar World-class Workplace. Met dit keurmerk toon je aan dat je als werkgever goed in contact staat met je medewerkers. En het potentieel van je medewerkers benut om van binnenuit te verbeteren om zo duurzaam succesvol te zijn en/of te worden. Kortom, je bent een organisatie waar mensen het leuk vinden om te werken en bovengemiddeld betrokken bijdragen aan de doelen van de organisatie! Iets waar we als ’thuis erg trots op zijn.

Wil jij ook bij ’thuis werken? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s. Kijk voor actuele vacatures op: Vacatures - Woonstichting 'thuis (mijn-thuis.nl)