Trouwe huurders in het zonnetje in de Week van het Huren

Op zaterdag 6 oktober zetten wij onze trouwe huurders in het zonnetje. Trouwe huurders zijn de huurders die dit jaar 50 jaar bij ’thuis huren. In 2018 jaar zijn dit er 64. Wij zijn erg blij met onze trouwe huurders en daarom zetten wij ze in het zonnetje.  

Samen lunchen aan een Brabantse koffietafel

Het was weer een gezellige boel. Duo Prettig weekend wist de sfeer er na het eten goed in te brengen. Veel liedjes waren herkenbaar en er werd gedanst. De goochelaar verbaasde de huurders en maakte hen aan het lachen. Natuurlijk ontbraken de 'oude verhalen' niet. Diverse huurders wonen al 50 jaar bij elkaar in de wijk, of kennen elkaar van werk of school. Er werd dan ook veel (bij)gekletst. 

Manager Wonen Arnie van de Veerdonk bedankte huurders voor het vertrouwen dat ze al zo lang hebben in ’thuis. “Duurzaamheid is waar we het vaak over hebben. Het betekent vandaag een duurzame relatie. Een duurzame relatie, van al 50 jaar, die wij hebben met onze trouwe huurders.” 

Directeur-bestuurder van ’thuis Luc Severijnen bracht zijn boodschap via een vlog:  “Wij zijn blij met u als trouwe huurder en dat u als huurder zo loyaal bent aan onze woonstichting. Ik wens u een hele prettige middag. U heeft het verdiend.”

De Week van het Huren

Sinds 2016 organiseren we deze gezellige middag voor onze trouwe huurders op de Dag van het Huren. Dit jaar is er voor het eerst de Week van het Huren. Deze start op 6 oktober en eindigt op 13 oktober. De Week van het Huren wordt op initiatief van Aedes* georganiseerd. Deze landelijke activiteit heeft als hoofddoel te laten zien welke bijdrage corporaties (al meer dan 100 jaar) leveren aan goed en prettig wonen in Nederland.