Struikroven in de Michiel de Ruyterstraat

Samen sloopgroen redden met de buurt

Al enige tijd staan de huizen op de Michiel de Ruyterstraat leeg. Binnenkort gaan we de woningen slopen. Dan maken we ook alle voor- en achtertuinen leeg. Bij het slopen worden veel materialen hergebruikt, maar het groen wordt normaal gesproken vernietigd. Struikrovers vinden dat zonde en steken daar een stokje voor! Met Struikroven (een Eindhovens initiatief) ga je samen met je buurtgenoten op pad om planten te redden van de sloop om daarna het geredde groen een nieuwe plek in de buurt te geven.

Struikroven op zaterdag 1 februari 2020

Onder begeleiding van ervaren Struikrovers en een groenexpert gaan we op zoek naar planten die we kunnen redden. De planten slaan we op tot in het voorjaar. Daarna verspreiden we de planten tijdens een vrolijke plantdag terug in de buurt. 

Wilt u mee op Struikroofpad?

U kunt zich hiervoor al aanmelden. Het belooft een avontuurlijke en gezellige dag te worden met hopelijk een grote groene buit. Iedereen is welkom om aan te sluiten! Gaat u mee groen redden van de sloop? Houd dan alvast zaterdag 1 februari 2020 tussen van 13.00 tot 17.00 uur vrij. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar struikroven@gmail.com, of te bellen naar Bernice Kamphuis 06-24 283 243. Meer details over de dag volgen via e-mail nadat u zich heeft aangemeld.