Terugblik 10 jaar 'thuis trakteert

Workshops, ijsjes, koffie en gezelligheid tijdens Burendag

’thuis bestaat 10 jaar. Daarom trakteerden we onze huurders op verschillende leuke activiteiten op Burendag. Huurders hebben zich hiervoor kunnen aanmelden. Onder alle aanmeldingen zijn de activiteiten verloot. We hebben veel bewoners blij kunnen maken.

Zaterdag 23 september was het zover. Het was een mooie dag waar buurtbewoners in verschillende buurten bij elkaar kwamen. Dit voor een creatieve-, pizza-, of sportworkshop. Of een gezellig samenzijn onder het genot van een lekker kopje koffie of ijsco.

Bedankt aan de huurders voor het meedoen met deze actie en hopelijk heeft u enorm genoten en al uw buren kunnen spreken. Heeft u een leuke herinnering of foto’s van Burendag 2023? Mail dit dan naar communicatie@mijn-thuis.nl.

Burendag is ontstaan met de gedachte dat buurten gezelliger, socialer en veiliger worden als buren elkaar kennen. Op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen door een activiteit. Hier draagt ’thuis maar al te graag aan bij! Wilt u zelf op een ander moment een keer iets organiseren voor uw buurt? Misschien komt u in aanmerking voor een vergoeding? Kijk op de pagina Leefbaarheid voor meer informatie.