Terugblik bedankavond vrijwilligers 2023

Woonstichting ’thuis bedankt haar vrijwilligers met schlagerfestival

Op 11 mei vierden we samen met onze vrijwilligers de jaarlijkse bedankavond in theater De Schalm in Veldhoven. Er waren 140 vrijwilligers aanwezig. Het thema was dit jaar ’thuis geht loss schlagerfestival 2023.

Geheel in stijl was de locatie ingericht. Ook het eten was op het thema afgestemd. Luc Severijnen, directeur-bestuurder bij ’thuis, heette iedereen welkom en benadrukte dat ’thuis blij is met haar vrijwilligers. "Vanavond is speciaal om jullie te bedanken voor de inzet het afgelopen jaar. Wat jullie allemaal gedaan hebben voor jullie buren in jullie gebouw, wijk of buurt. Stuk voor stuk dragen jullie bij aan sociale verbinding in de straat, buurt en wijk waarin jullie wonen.”

Toos van Bergen werd nog eens extra in het zonnetje gezet. Zij is het langste vrijwilligster bij ’thuis.

Leipe Leo trad op als de louche Hagenees, directeur van de Haagse Bordeauxrode Branche en groothandelaar in nieuw- en oud goud. Hij is gek op Duitse schlagerfestivals. De Zingende Schilder bracht zijn zangtalenten ten gehore als Hubsche Hub en Lustige Ludje.

Hanssi Kaiser & band zorgde voor heerlijke schlagermuziek waarop gedanst kon worden. De voetjes van onze vrijwilligers gingen dan ook gewillig van de vloer.

Enkele reacties van onze vrijwilligers:

‘Het was een ontzettend leuke avond, dank je’

‘Ha ha, het was weer een echt feestje!’

Hier vindt u de foto's die op deze avond zijn gemaakt.