’thuis meest duurzame corporatie van Nederland

“Hartstikke trots zijn we,” vertelt Luc Severijnen, directeur-bestuurder van ’thuis. We waren blij met de nominatie, maar dat we de prijs gewonnen hebben is helemaal fantastisch. Samen met onze huurders, belanghouder en partners zetten we ons volgens de principes van The Natural Step in voor een wereld waar mensen duurzaam kunnen samenleven en wonen. Deze prijs is een kroon op onze inzet. Het bevestigt dat we met de goede dingen bezig zijn. Aan de andere kant beseffen we ons heel goed dat we er nog lang niet zijn en dat we onze duurzaamheidsambities alleen kunnen bereiken door samen te werken en buiten de gebaande paden te denken. We geloven in de kracht van samenwerken en leren van elkaar. We zijn ervan overtuigd dat je samen verder komt. Het is mooi als deze prijs ook anderen inspireert om zich nog meer in te zetten voor duurzaamheid en samen met ons te gaan voor de uitdagingen die er nog voor ons liggen.”

De prijs “Meest Duurzame Woningcorporatie” van de Duurzaam Bouwen Awards 2018 is vandaag (donderdag 1 februari 2018)  uitgereikt tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in het Cultuurgebouw te Hoofddorp. 

De Duurzaam Bouwen Awards 2018

De Duurzaam Bouwen Awards 2018 biedt koplopers op het gebied van duurzaam bouwen en duurzame bedrijfsvoering een podium. De organisaties abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd hebben hun krachten gebundeld en introduceren de geheel vernieuwde Duurzaam Bouwen Awards.
De Duurzaam Bouwen Awards kent drie categorieën en een publieksprijs:

  • Categorie: meest duurzame project
  • Categorie: meest duurzame woningcorporatie
  • Categorie: meest duurzame gemeente
  • Publieksprijs

De jury van de Duurzaam Bouwen Awards bestaat uit maximaal zeven personen. Per categorie kiest de jury drie genomineerden, waarvan één de winnaar wordt. Meer informatie over de Duurzaam Bouwen Awards: http://www.duurzaambouwenawards.nl/