Uitkijken naar het voorjaar

Buurtbeheerder David Hearn aan het woord

We zitten nu nog midden in de winter. En dat heeft zeker wel wat: sneeuw, warme chocolademelk, lekker de verwarming aan, vooral genieten van je huis. Maar ik kijk zelf al uit naar het voorjaar. Het voorjaar is het moment om weer eens aandacht te hebben voor je tuin en om deze ‘zomerklaar’ te maken. Nieuwe plantjes zetten, het zwerfvuil verwijderen, zorgen dat de tuin netjes is zodat je daar heel de zomer plezier van hebt. Opgeruimde tuinen zorgen voor een opgeruimde buurt waar je samen prettig kunt wonen. Dat vinden wij belangrijk.

Iedere donderdagochtend loopt er een vrijwilliger met mij mee. Samen hebben wij al schuttingen rechtgezet, kleine bomen gesnoeid, luxaflex en lampen opgehangen, schuurtjes opgeruimd en onkruid aangepakt. Onze agenda voor 2020 ligt weer open om onze huurders te ondersteunen met kleine klusjes. Er zijn natuurlijk wel een paar voorwaarden, maar als het kan, helpen wij u met alle plezier.

Misschien heeft u een klusje waar u een helpende hand bij kunt gebruiken? Spreek mij gerust aan als u me ziet, of bel mij via het algemene telefoonnummer van ’thuis: (040) 24 99 999. Wellicht kunnen wij iets afspreken.

Prettig wonen…daar zorgen we samen voor.

Uw buurtbeheerder David Hearn