Welkom nieuwe huurders van Bosakker

De nieuwe wijk Zilverackers wordt een stukje levendiger. Na één jaar bouwen zijn 33 energiezuinige woningen aan de Bosakker klaar voor de intrek van nieuwe huurders. De woningen zijn inmiddels toegewezen. In november ontvangen de bewoners de sleutels van hun nieuwe woning. 

Samen wonen in het groen
De woningen staan in een heerlijke groene omgeving, aan de rand van het bos. De locatie is op fietsafstand van scholen en diverse winkels. Zilverackers is nog volop in ontwikkeling. De wijk bestaat uit een mix van huur- en koopwoningen, waar binnenkort ook onze huurwoningen van Ecodorp Klein Oers te vinden zijn.

Veel reacties op advertenties
Fijn dat wij een aantal mensen blij kunnen maken met een nieuwbouwwoning. Helaas zien ook wij dat er nog steeds een groot tekort is aan betaalbare (huur)woningen. In de korte tijd dat woningzoekenden zich konden aanmelden om mee te loten voor een woning voor Bosakker, reageerden 4.816 mensen. De advertentie voor inschrijftijd had 2.182 reacties. Wij doen ons best om voor iedereen een passende woning te bieden. Daarom blijven we bouwen.

Nieuwsgierig naar andere nieuwbouwprojecten? Kijk voor meer informatie bij Nieuwbouwprojecten.