Wij waarderen goede ideeën

Bij ’thuis vinden we het belangrijk dat u woont in een goed huis. In een fijne buurt die schoon en veilig is. Een goed huis is ons pakkie-an. Maar zorgen voor een fijne buurt, dat kunnen wij niet alleen. Daar hebben wij u bij nodig. Samen kom je een stuk verder.

De bewoners van de Engelmondstraat in Waalre hebben dat ondertussen ervaren. Een paar jaar geleden zijn de woningen daar grondig gerenoveerd. Een mooie nieuwe voordeur, nieuwe kozijnen, het straatje zag er weer prima uit. Maar enige ergernis bleef. Het gezamenlijke pad naar de achterzijde van de woningen zag er niet uit. Veel ongedierte door uitwerpselen van huisdieren in het woekerende onkruid. Kiezels uit de borders lagen verspreid over het pad. Er moest iets aan gebeuren, maar hoe pak je dat aan?

Nadat ze contact met ’thuis hadden gezocht, heb ik ze op weg geholpen. Door containers te leveren voor de oude kiezels en het onkruid. Door nieuw zand te leveren voor de bodembedekkers in het zijpad. Maar het echte werk, dat doen de bewoners zelf. Met een groepje gingen ze aan de slag. Zelfs de kinderen werkten mee. Samen de handen uit de mouwen steken voor een fijne buurt. En het resultaat kunt u binnenkort bewonderen.

Heeft u ook een goed idee voor uw buurt? Maar weet u niet goed hoe u moet beginnen? Spreek me gerust aan als ik bij u in de buurt ben, of bel me op (040) 24 99 999. Ik help u graag verder.