Wilt u lagere energielasten?

Ontvangt u energietoeslag? Heeft u moeite met het betalen van uw energierekening? Lijken lagere lasten u onhaalbaar? Toch is het écht mogelijk, en wel met de hulp van de gratis energiecoach van LEV.

De energiecoach geeft gratis advies op maat en kan bijvoorbeeld helpen met het installeren van gratis ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips, een waterbesparende douchekop én een brievenbusborstel. Voor niets gaat de zon op, maar in dit geval óók het advies! Maak er gebruik van. Het inschakelen van deze energiecoach heeft géén gevolgen voor uw eventuele uitkering of toeslagen. Al meer dan 200 huishoudens gingen u voor. En nog beter om te weten, deze mensen zijn enthousiast maar bovenal tevreden.

Meld u aan en verlaag meteen uw energierekening, bel 0499-770110, ga naar www.levbest.nl/energiecoach of loop even binnen bij Bestwijzer op de Zonnewende 173 in Best (ma t/m vrij, 8.30-12.30 uur).

Ook in de zomer en herfst blijft zuinig energiegebruik nodig. Maar, zeker met de winter in het verschiet, zijn minder stookkosten én een lagere energierekening toch meer dan welkom?

Dus… samen met LEV, op naar lagere lasten!