Wist u dat...

…de gemeente Son en Breugel graag huurders wil helpen om energielasten te verlagen? Daarom is de gemeente samen met ’thuis, Woonbedrijf en ‘Winst uit je woning’ een actie gestart. U heeft van de gemeente een brief gehad met daarin een waardebon van € 80,-. Met de waardebon kunt u nu ook als huurder energiebesparende producten kopen bij bouwmarkten, webwinkels of via de website van Winst uit je woning. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips, LED lampen of een slimme thermostaat. Lees meer op de website www.winstuitjewoning.nl/son-en-breugel. De waardebon is in te leveren tot 30 juni 2022.

…de gemeente Veldhoven op 7 oktober een online informatieavond over energie besparen organiseert voor huurders? Steeds meer bewoners besparen energie met tips en kleine maatregelen. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. U als huurder kunt ook heel eenvoudig veel energie besparen. Op donderdag 7 oktober om 19:30 uur organiseert de gemeente Veldhoven daarom een online informatiebijeenkomst voor huurders met slimme tips. Kijk voor meer informatie op www.veldhoven.nl en meld u aan!

…zoeken naar een nieuwe woning begint bij Wooniezie? Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de regio Helmond-Eindhoven? Op de website www.wooniezie.nl zoekt u gemakkelijk naar huurwoningen, koopwoningen en bedrijfsruimtes. Sinds kort bieden ook woningcorporatie De Zaligheden en Woonbedrijf hier hun woningen aan.

…we een filmpje hebben gemaakt over de installaties in een duurzame woning? Hierin geven we uitleg over WKO-installaties, verwarmen en koelen van de woning, warm water, ventileren, rookmelders en zonnepanelen. Het filmpje vindt u hier.

… u zelf moet zorgen voor een inboedelverzekering? Het is niet verplicht maar wel verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. Anders is uw inboedel niet verzekerd bij inbraak of schade. Als u een inboedelverzekering afsluit, sluit deze dan af met huurdersbelang. Huurdersbelang zijn alle veranderingen, verbeteringen of uitbreidingen die u, voor uw rekening, heeft aangebracht aan uw huurwoning. Ook de veranderingen die u tegen betaling heeft overgenomen van de vorige huurder, zoals een parketvloer, keuken of badkamer.

… u zich kunt aanmelden als geïnteresseerde in een nieuwbouwproject? Ga via de pagina Nieuwbouwprojecten naar het project van uw interesse. Klik vervolgens op de groene aanmeldknop. We brengen u dan op de hoogte als de verhuur start.