Woonstichting ’thuis bedankt haar vrijwilligers

De bedankavond op donderdag 23 januari was een succes. Deze keer was het in theater De Schalm in Veldhoven. Het thema was ’thuis terug in de tijd. Er waren 210 vrijwilligers aanwezig.

Helga Kessels, manager bedrijfsvoering bij ’thuis, heette iedereen welkom en benadrukte dat ’thuis blij is met haar vrijwilligers. "Vanavond is deze ruimte speciaal ingericht om jullie te bedanken voor jullie inzet het afgelopen jaar. Wat jullie allemaal weer gedaan hebben voor jullie buren in jullie gebouw, wijk of buurt, daar zijn we als ’thuis erg blij mee. Als vrijwilligers dragen jullie bij aan sociale verbinding in jullie complex, buurt en wijk waarin jullie wonen.” 

2 troubadours maakten muziek, zongen en vertelden verhalen. Een nar was overal tegelijk en kletste tegen iedereen aan, of die het wilde of niet. Later op de avond at hij vuur bij de vrijwilligers aan tafel. De magiër vermaakte iedereen met ongelooflijke magische trucs. Ook 3 van onze collega's lieten een andere bijzondere kant van zichzelf zien. Zo was er een schoenenpoetser, een barbier en een waarzegster. Een andere collega verraste iedereen met zelf meegebracht goocheltrucs.

Enkele reacties van onze vrijwilligers:

  • ‘Wat een ontzettend leuke avond, dank je’.
  • ‘Super gezellig is het vanavond, en wat goed georganiseerd’

Kijk voor meer reacties naar het filmpje:

Hier vindt u alle foto’s die deze avond gemaakt zijn.