SeniorenPunt

Voor al uw vragen over wonen, zorg en welzijn

Heeft u een vraag over hoe u zo comfortabel mogelijk thuis kunt (blijven) wonen? Of welke zorg er mogelijk is? Misschien heeft u behoefte aan een andere woning op maat? SeniorenPunt helpt u graag verder, met vragen over zelfstandig thuis wonen, wonen met zorg aan huis en zorgoplossingen in huis.

Voor korte vragen tot een persoonlijk adviestraject. Verhuurmakelaars van 'thuis, Wooninc. en Woonbedrijf en zorgadviseurs van Vitalis Woonzorg Groep helpen u graag zo goed mogelijk verder.

SeniorenPunt biedt één aanspreekpunt voor:

  • Heldere informatie over wonen, zorg en welzijn.
  • Advies op maat.
  • Persoonlijke bemiddeling voor de overeenkomst met ’thuis, Woonbedrijf, Wooninc. en Vitalis Woonzorggroep.

Vragen en afspraken

SeniorenPunt vindt u in Eindhoven, stadsdeel Woensel. Makkelijk bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel mogelijk. De koffie staat altijd klaar.
Hoe kunt u ons vinden? Bekijk hiervoor de routebeschrijving.

SeniorenPunt organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten

Een zorgadviseur en woonconsulent informeren u uitgebreid over hoe in Eindhoven en omgeving wonen en zorg voor senioren georganiseerd zijn. Welke mogelijkheden er zijn en wat u kunt doen om zich voor te bereiden op een toekomst waarbij u wilt of moet verhuizen en er wellicht een zorgbehoefte ontstaat. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Aanmelden kan via de website van SeniorenPunt.

Wilt u meer informatie?

Kijk op de website van SeniorenPunt.