Garages en parkeerplaatsen

Zoekt u een plek om uw auto of aanhanger te stallen? Of heeft u huisraad die u wilt opslaan? ’thuis verhuurt garages in Best, Eindhoven en Son en Breugel. 

Wilt u een garage of een parkeerplaats huren? Garages en parkeerplaatsen die vrijkomen, plaatsen wij op www.wooniezie.nl. Hier vindt u ook de informatie over de kosten en hoe wij de garage of parkeerplaats aanbieden. Om te kunnen reageren moet u zich eerst inschrijven op Wooniezie.

Kijk ook eens op de website van Box 10 als u een garagebox zoekt.

Veel gevraagd over Garages en parkeerplaatsen

Ik zoek een garage of parkeerplaats. Hoe werkt dat?

Algemeen

U moet zich hiervoor inschrijven op www.wooniezie.nl. Garages en parkeerplaatsen die vrijkomen, plaatsen wij op www.wooniezie.nl. Hier vindt u ook de informatie over de kosten en hoe wij de garage of parkeerplaats aanbieden.

Wanneer krijg ik de sleutels van mijn garage of parkeerplaats?

Algemeen

De verhuurmakelaar maakt met u een afspraak voor het tekenen van het contract. U tekent de huurovereenkomst bij ons op kantoor of in de nieuwe woning. 

Wij sturen u de eerste verhuurnota vóór het tekenen al via e-mail toe door middel van een betaallink via Postex. U moet deze betaling voldaan hebben voor de sleuteloverdracht.

Als u geen e-mail heeft, dan kunt u de eerste verhuurnota betalen door zelf een overboeking te doen via uw bank. 

Na het ondertekenen van het contract en het betalen van de eerste verhuurnota ontvangt u de sleutels.

Ik heb een vraag voor Box 10. Hoe kan ik contact opnemen met Box 10?

Algemeen

Heeft u vragen aan Box 10 B.V.? Zij zijn op woensdagen en donderdagen bereikbaar via telefoonnummer (013) 47 00 269. Mailen kan altijd via e-mailadres info@box-10.nl.