Samenwerken

We geloven in de kracht van samenwerken in het realiseren van onze ambities. Samen met onze huurders, gemeentes, collega corporaties, maatschappelijke partners en leveranciers zorgen we voor een ’thuis voor iedereen.

Samenwerking binnenklimaat

Een feestelijk moment! 25 juli 2022 tekenden ’thuis, Volantis,  Breman, Sankomij en Feenstra de samenwerkingsovereenkomst binnenklimaat.

075A2346

WoonST

13 Woningcorporaties en de 9 gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) bundelden hun krachten en maakten in 2021, gezamenlijk een plan voor een gestandaardiseerde* sociale huurwoning: WoonST.

Woonst Logo Woonst Logo CMYK Payoff

Wooniezie

Wooniezie is dé website voor woningzoekenden in de regio Helmond- Eindhoven die op zoek zijn naar een sociale huur of koopwoning. ’thuis werkt hierin samen met 11 corporaties. Samen verhuren we ruim 70.000 woningen die verspreid liggen in 17 gemeenten in het gebied van Oirschot tot Deurne.
Logo woonzie

DOOR!

’thuis neemt deel aan DOOR!. Dat is een samenwerkingsverband tussen zorgaanbieders en woningcorporaties in de regio Eindhoven.

DOOR! Logo RGB (1)

Stichting Present

De buurtbeheerders en sociaal beheerders van ’thuis komen regelmatig bij mensen thuis. Ze zien het als mensen ergens hulp bij nodig hebben en zorgen dan dat er hulp komt. Daarvoor werken zij samen met verschillende organisaties, zoals ook stichting Present
Logopresent 210X100

Duurzaamheidspact Eindhoven

Anders Denken, Gewoon Doen. Woensdag 12 september 2018 is het Duurzaamheidspact Eindhoven ondertekend. De deelnemers zijn gemeente Eindhoven, Trudo, Wooninc, Woonbedrijf, huurdersvertegenwoordiging PEK (Platform Eindhovense Klantenraden) en ’thuis.

IMG 20180912 101614 Resized 20180912 012822072

Artex

Artex levert gordijnen/stoffen aan bedrijven zoals woninginrichters, gordijnspeciaalzaken, woondecoratiewinkels en meubelzaken. ’thuis en Artex werken samen. Zo helpen ze  huurders die wat hulp kunnen gebruiken.

Foto Samenwerking Met Artex

Huurders en collega's maken samen een kunstwerk

Bij ’thuis zoeken we graag de verbinding met onze huurders. We vragen huurders om mee te denken over onze dienstverlening en over hun eigen buurt. We stimuleren dat buurtbewoners elkaar leren kennen. Dat doen we omdat het bijdraagt aan ‘je thuis voelen’ in je buurt. En als je elkaar kent, is het gemakkelijker om elkaar aan te spreken. Samen bereik je namelijk meer dan alleen.

Thuis Stop Motion 0093 Zonder Schaduw Aangepast