Ramen / deuren

Veel gevraagd over Ramen / deuren

Het slot van mijn deur werkt niet goed. Wat moet ik doen?

Heeft u nog andere sleutels probeer die eerst. Werken deze even slecht dan zal de cilinder vervangen moeten worden. Werkt een ander sleutel wel goed dan spreekt de oplossing voor zich: gebruik de slechte sleutels in ieder geval niet meer.

Werkt maar één zijde van de cilinder slecht (in de praktijk is dat bijna altijd de buitenzijde) dan is slijtage of uitdroging ervan meestal de oorzaak. Spuit wat slotspray in het sleutelgat (gebruik hiervoor nooit vet, olie of andere smeermiddelen) en probeer de werking nog een keer. 

Helpt het smeren van het slot niet dan kunt u via onze website een reparatieverzoek inplannen 'Reparatieverzoek indienen'. Als u direct naar binnen wilt maar dat lukt niet dan kunt u bellen met ’thuis  (040) 24 99 999.

Mijn deur sluit niet goed. Doen jullie hier iets aan?

Heeft u een klemmende binnen- buiten- of garagedeur? Dan kunt u dit melden bij onze onderhoudsservicelijn door te klikken op de groene knop 'Reparatieverzoek indienen'.

Voor het repareren van binnendeuren heeft u een serviceabonnement nodig.

Ik woon in een gebouw met een Vereniging van Eigenaren. De deur naar de bergingen werkt niet meer. Wat moet ik doen?

U kunt met vragen en reparatieverzoeken gewoon bij ons terecht. Als het nodig is nemen wij contact op met de beheerder van de Vereniging van Eigenaren. Een reparatieverzoek meldt u gemakkelijk via de groene knop 'Reparatieverzoek indienen'.